Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Achter de Appelboom
Zuid Esmarkerrondweg 410
7535DW Enschede
06 44.20.83.27
bank gegevens IBAN NL28RABO0133086267
KvK 54595401
BTW nr. 114382116B02

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die door Achter de Appelboom geleverd zijn. Veel van de producten in brocante webshop vertonen normale gebruikerssporen, het zijn namelijk producten met een heel verleden. Wij zijn van mening dat dat juist hetgeen is, dat Brocante zijn charme geeft. Achter de Appelboom is echter niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden. Alle producten die sporen laten zien van houtworm, worden door Achter de Appelboom altijd uit voorzorg behandeld tegen houtworm. Mocht er na aankoop toch sprake zijn van levende houtworm in het gekochte product, dan dient u dit binnen 4 weken na aankoop te melden aan Achter de Appelboom. Er zal dan een passende oplossing gevonden worden.

Bestellen

Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten en ons banknummer. Indien u meer dan 1 product van ons koopt, zal er gekeken worden of de bestelling in 1 pakket opgestuurd kan worden. De verzendkosten zullen dan lager voor u uitvallen. Bestellingen die naar het buitenland moeten worden gestuurd, gelden andere verzendkosten voor. Wij verzoeken u dan ook contact met ons op te nemen zodat wij u de juiste verzendkosten kunnen door geven.

Prijzen en betaling

De vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten staan bij ieder product apart vermeld, onder aan de product gegevens. Wij verwachten dat uw betaling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bevestiging op ons bankrekening is bijgeschreven. Onder betaling verstaan wij uw volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten. Is zonder tegenbericht uw betaling niet bijgeschreven, dan annuleren wij uw bestelling. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

Verzendkosten

Verzendkosten worden berekend naar gewicht en naar grootte pakketPer artikel worden de verzendkosten vermeld. De verzendkosten kunnen veranderen bij bestelling van meerdere artikelen tegelijk op één order, wanneer deze boven een bepaald gewicht cq grootte vallen. De verzendkosten zijn berekend op verzending binnen Nederland. Voor buiten Nederland gelden andere tarieven.
Bij bestellingen die naar het buitenland gestuurd moeten worden, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Levering

De levertijd bedraagt 1 tot 4 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Overschrijding van de door Achter de Appelboom opgegeven leveringstermijnen, door welke oorzaak dan ook, geeft de afnemer nimmer recht op schadevergoeding.
Achter de Appelboom stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen. Wij laten onze artikelen verzenden door TNT Post of door DHL. Zie voor leveringsvoorwaarden www.tntpost.nl en DHL4you.nl  Wilt u de artikelen ophalen, neem dan van te voren telefonisch contact op met ons, tel.: 06.44.20.83.27. Achter de Appelboom is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten tijdens het transport. Wij pakken uw goederen zo zorgvuldig mogelijk in. Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn, moeten ongeopend zijn en in de originele verpakking. Meubels worden, in verband met beschadiging tijdens vervoer, niet retour genomen. Afgeprijsde artikelen worden ook niet retour genomen. Voor de andere producten geldt een  bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze periode mogen zij de koop terugdraaien en het product terugzenden in originele staat en verpakking. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer. De door Achter de Appelboom gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.